Syn sa pokúsil zabiť matku, nakoniec sám spáchal samovraždu

26.05.2008 Humenné

Humenné 26. mája (TASR)- Mimo ohrozenia života je Humenčanka, ktorej v noci na dnes spôsobil jej vlastný, údajne psychicky narušený 27-ročný syn sedem rezných rán na tele.
Muž, ktorý sa dopustil ohavného skutku, nakoniec podľa neoverených informácií ukončil svoj život skokom z 13. poschodia bytového domu, v ktorom žil so svojou matkou a ďalším súrodencom. TASR dnes informovali humenské zdroje, ktoré nechcú byť menované.

Doplnené:

Samovraždou skončil svoj život dnes v skorých ranných hodinách 32-ročný Humenčan z Laboreckej ulice.
Krátko pred jeho skonom zatelefonovala na linku 112 58-ročná žena, že ju v byte s nožom napadol syn. Na miesto okamžite vyslali policajnú hliadku a rýchlu zdravotnú pomoc. Pri vchádzaní policajtov a lekára do vchodu bytového domu začuli silný náraz. Pred vchodom našli ležať nehybné telo.
Následným vyšetrovaním polícia zistila, že ide o syna poranenej ženy, ktorá telefonovala na políciu. Syn ju napadol v kuchyni bytu, pričom jej spôsobil niekoľko rezných rán. Žena sa bránila a kričala o pomoc, jej syn vybehol na 13. poschodie, z ktorého následne vyskočil. Motív konania muža zatiaľ nie je známy a je predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.
Humenský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví. Žena je údajne mimo ohrozenia života. TASR o tom dnes informoval Daniel Džobaník z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
 

Vyberte región